Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Gigot d'afgneau - Gestoofde lamsbout
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, knoflook, lamsbout, majoraan, peper, rode wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandel, bleekselderij, bouillon, chilipeper, citroensap, garam masala, gember, knoflook, koriander, kurkuma, lamsvlees, laurierblad, olijfolie, peper, suiker, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, yoghurt, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Food & Friends:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept van De Hippe Vegetarier: