Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, bloem, boter, courgette, ei, knoflook, kruiden, laurier, olie, oregano, paprika, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, rozemarijn, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: