Recept uit De pastabijbel:
Chitarraspaghetti met boter en kruiden
- Ingrediënten:
- boter, kruiden, parmezaanse kaas, spaghetti alla chitarra, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, kervel, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tomaat, tuinkruiden, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / lunchgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: