Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Stukjes vis met tomaten
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, kruiden, tomaat, verse basilicum, visfilet, witte peper en zout
- Keuken:
- Mediterraans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bruine fond, droge witte wijn, ei, fond, kalfsbotten, knoflook, kruiden, lardons, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, runderbouillon, stoofvocht, tomatenpuree, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Avondmaal uit Fresh en light:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept van Blik in de Keuken: