57 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemkoolcitroengembergroentekikkererwtenknoflookkomkommerkoriandermelknotenoliepaprikapeperpinda’ssojasaussperziebonensuikeruivetvleeswaterwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Recept uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Kippensoep met pit en taugé

Ingrediënten:
citroengras, ei, ketjap benteng manis, kippenbouillon, kippenvlees, peterselie, rijst, sambal goreng kentang kering, sambal oelek, sederij, serehpoeder, soepbolletjes en taugé

Keuken:
Indonesisch
Soort:
soep/bouillon / wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Rijst Nonya

Ingrediënten:
ei, gedroogde ansjovis, kippenborst, kleine gepelde garnalen, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, olie, peper, peranakan, rijst, sesamolie, taugé en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
rijst
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gado gado met ei en pindasaus

Ingrediënten:
eieren, halfvolle melk, kikkererwten, peper en zout, pindakaas, pinda’s, sambal oelek, sperziebonen, taugé, winterpenen en zilvervliesrijst

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Soto Ajam (Indonesische kippensoep met rijst)

Ingrediënten:
citroengras, eieren, gebakken uitjes, gemalen komijn, gemalen koriander, gemalen kurkuma, gember, gemberpoeder, kippenbouillon, kippenbouten, knoflook, komijn, koriander, kurkuma, paprika, peper, prei, rijst, rode paprika, taugé, knoflook, gember en water

Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:

Gado gado compleet met pittig gebakken tempeh

Ingrediënten:
bloemkool, boter, champignons, chinese kool, ei, gemalen koriander, ketjap asin, knoflook, komijn, komkommer, kroepoek, kurkuma, peper, pinda’s, plantaardige olie, prei, satésaus, sperziebonen, taugé, tempeh, ui, winterwortel, zilvervliesrijst, zoete chilisaus en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Nasi met noten en gebakken bananen

Ingrediënten:
bakbananen, bosuien, cashewnoten, eieren, gember, kokosnootvruchtvlees, taugé, ketjap, kokosolie, komijnzaad, kurkuma, paprikapoeder, pinda’s, rode paprika, rode peper, rode ui, knoflook, zilvervliesrijst en zout

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Nasi met noten en gebakken bananen

Ingrediënten:
bakbananen, bosuien, cashewnoten, eieren, gember, kokosnootvruchtvlees, taugé, ketjap, kokosolie, komijnzaad, kurkuma, paprikapoeder, pinda’s, rode paprika, rode peper, rode ui, knoflook, zilvervliesrijst en zout

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Zoetzure groenten

Ingrediënten:
ananas, babymaiskolf, bruine rijst, chilisaus, citroen, ei, gember, groene asperge, honing, knoflook, koriander, limoen, maïzena, munt, paprika, rode spaanse peper, sesamolie, sherryazijn, sojasaus, sugarsnaps, szechuanpeper, taugé en wortel

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Margot

Recept van Honger als een paard:

Gado Gado

Ingrediënten:
eieren, gebakken uitjes, ketjap manis, knoflook, komkommer, kroepoek, lente ui, melk, mini wortels, paksoi, pindakaas, rijst, sambal, sperziebonen en taugé

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Soto Madura

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, braadkuiken, citroen, citroengras, djeroek poeroet, dunne kokosmelk, ei, kemirienoten, kencur, kentjoer, knoflook, laos, mihoen, rijst, rijstvermicelli, serehstengel, taugé, ui, zout en gemalen zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit  - De geur van witte rijst

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De geur van witte rijst:

Soto ajam voor de schoolmeester

Ingrediënten:
asemwater, azijn, djahé, djeroek poeroet, djinten, ei, kemirienoten, ketoembar, knoflook, koenjit, kruidnagel, laos, mihoen, peper, rijst, salam, santen, serehstengel, snijselderij, soepkip, suiker, taugé, trassi, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Haal meer recepten op...