Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Gebraiseerde groene kool
- Ingrediënten:
- groene kool, groente, kruidnagel, reuzel, spek, ui, water en wortel
- Keuken:
- Belgisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, fruit, gember, kaneel, knoflook, komkommer, kool, kruiden, olie, olijfolie, paprika, pasta, peper, rijst, suiker, ui, vlees, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Pizza & pasta:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Eten in Italie:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept van De Hippe Vegetarier: