Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Gebraden lamsbout met muntsaus
- Ingrediënten:
- basilicum, knoflook, lamsbout, olijfolie, oregano, rozemarijn, suiker, tijm, verse muntblaadjes, wijnazijn en zout en peper
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ananas, arachideolie, bruine suiker, chutney, citroensap, fruit, gevogelte, knoflook, komkommer, olie, oregano, peper, peterselie, rode wijnazijn, sambal oelek, sjalot, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wijnazijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van Francesca Kookt!: