Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Mosselen met chinese kool
- Ingrediënten:
- arachideolie, chinese kool, ketjap benteng manis, maïzena, mosselen, sambal oelek, ui en zout
- Keuken:
- Aziatisch
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, citroensap, ei, gember, groente, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, kool, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, peper, prei, sambal oelek, sesamolie, sperziebonen, suiker, taugé, ui, water, witte kool, wortel, zoete indonesische sojasaus |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Pannenkoeken:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Bijgerecht / avondmaal uit Noedels:
Avondmaal uit Noedels:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken: