Diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:
Capuccino van doperwten met basilicum en munt
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, doperwten, munt, peper, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, ei, eidooier, groene kruiden, groentebouillon, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, specerijen, suiker, tijm, truffel, tuinkruiden, ui, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Patesserie:
Basisrecept uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: