120 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: appelbakpoederbloembotercitroencitroensapcitroenschileifilodeeggemberhoningkaneelstokjeknoflookkruidnagelmelknootmuskaatnotenpoedersuikersesamzaadwaterzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Toetjes & desserts:

Kaneel-notencake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, kaneel, pecannoot, suiker, vanille-essence, vanille-ijs, walnoten, zout en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Traktatie uit De dikke vegetariër:

'Filosigaren' met walnoten

Ingrediënten:
boter, citroenschil, filodeegvellen, honing, kaneel, kardemom, kruidnagel, nootmuskaat, noten, sinaasappelschil, suiker en suikerstroop

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Baklava met walnoten

Ingrediënten:
boter, citroensap, fijne tafelsuiker, filodeeg, kaneel, oranjebloesemwater, rozenwater, suiker, walnoten, water en zonnebloemolie

Keuken:
Midden-Oosten / Sefardisch / Joods
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Agnes Prus - Winterkoekjes bakken

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:

Walnoot-vijgen- dadelmaantjes

Ingrediënten:
biologische citroen, suiker, bloem, boter, gedroogde vijgen, gehakt, poedersuiker, harde bloem, honing, water, medjooldadels, slagroom, kardemompoeder, kaneel, walnoten en zout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht / traktatie uit De dikke vegetariër:

Broodpudding met kruidige walnoten

Ingrediënten:
ahornsiroop, appel, brood, dadel, ei, gemberpoeder, kaneel, kardemompoeder, kruidnagel, melk, nootmuskaat, ongezouten roomboter, rozijnen, suiker, walnoten en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Ottolenghi’s worteltaart met walnoten

Ingrediënten:
ei, eidooier, eiwitten, boter, gehakt, honing, poedersuiker, bloem, kokos, roomkaas, zout, suiker, bakpoeder, kaneel, kruidnagelpoeder, soda, walnoten, wortel en zonnebloemolie

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Ottolenghi’s worteltaart met walnoten

Ingrediënten:
bloem, ei, eidooier, eiwitten, boter, honing, poedersuiker, roomkaas, walnoten, kaneel, kokosnootvruchtvlees, zout, suiker, bakpoeder, kruidnagelpoeder, soda, walnoten, wortel en zonnebloemolie

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Appel plaat taart met walnoten

Ingrediënten:
appels, citroen, walnoten, ei, maïzena, fijne kristalsuiker, gehakt, bloem, boter, kristalsuiker, boter, meel, krenten, suiker, kaneel, zout, vanille-extract, walnoten, water en zelfrijzend bakmeel

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Lunch / snack of tussendoortje uit Home made:

Sticky cinnamon scones

Ingrediënten:
boter, ei, kaneel, karnemelk, noten, rozijnen, suiker, zelfrijzend bakmeel en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit #watetenwevandaag:

Cake

Ingrediënten:
cakemeel, chocolade, ei, kaneel, margarine, noten, suiker, vanillesuiker en zure appel

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Sandra Ysbrandy, Sabine Posthumus en Suzan Huesken - Appels en peren

Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Appels en peren:

Appeltjes onder de warme deken

Ingrediënten:
appel, boter, eierdooier, kaneel, melk, rietsuiker, rozijnen, suiker, vanillestokje en walnoten

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Baklava

Ingrediënten:
blanke amandelen, citroen, filodeeg, kaneel, roomboter, sinaasappel, suiker, vloeibare honing en walnoten

Keuken:
Turks
Soort:
koek en gebak
Haal meer recepten op...