120 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aubergineavocadobalsamicoazijncitroencourgetteeiextra vierge olijfolieknoflookmozzarellaolijfolieparmezaanse kaaspeperpestorucolasuikertijmuiwaterzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Ursula Strik

Recept van Miss Fromage:

Risotto tomaat-basilicum

Ingrediënten:
basilicum, droge witte wijn, olijfolie, groentebouillon, kaas, pijnboompitten, risottorijst, knoflook, tomaten en 
zout en peper

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Bijgerecht uit Nopi:

Tomaten met wasabi-mascarpone en pijnboompitten

Ingrediënten:
banaansjalot, basilicum, bieslook, bosui, dragon, grof zeezout, mascarpone, olijfolie, pedro ximénez sherryazijn, pijnboompitten, tomaten, wasabipasta en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gigantes met kerstomaten

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, borlottibonen, fasolia gigantes, groentebouillon, grote witte bonen, kerstomaat, kidneybonen, knoflook, limabonen, olijfolie, oregano, peper, pijnboompitten, pintobonen, salie en zout

Keuken:
Europees
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Paolo Roberto - Pizza & pasta

Recept uit Pizza & pasta:

Pasta Met Kerstomaten En Pesto

Ingrediënten:
basilicum, kaas, kappertjes, kerstomaat, knoflook, knoflook, water, olijfolie, orecchiette, parmezaanse kaas, pasta, peper, pesto, pijnboompitten, zout, strozzapreti, tomaten, zongedroogde tomaten, zongedroogde tomaten op olie, zout en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Yoghurtsoep met tomaat

Ingrediënten:
basilicum, droge witte wijn, limoensap, melk, pijnboompitten, sinaasappelsap, tijm, tomaat, yoghurt, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Turks
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Gnocchi met tomaat en pesto

Ingrediënten:
aardappelen, basilicum, bloem, deeg, basilicum, pijnboompitten, gnocchi, olijfolie, knoflook, knoflooktenen, kruimige aardappelen, nootmuskaat, olie, olijf, olijfolie, parmezaanse kaas, parmezaanse kaas, pasta, 
zout en peper, pesto, pijnboompitten, puree, tomaat, knoflook, tomaten, verse peper, water en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan gehaktbrood met zongedroogde tomaat en seitan

Ingrediënten:
avocado, brood, cherrytomaatjes, ei, eiwitten, fruit, gehaktbrood, groene salade, havermoutvlokken, water, hennepzaad, knoflook, kruidenmix, lijnzaad, noten, notenmix, olie, peterselie, pijnboompitten, rode paprika, seitan, sesamolie, taart, knoflook, tomaten, uien, verse peterselie, vet, vis, vlees, zongedroogde tomaatjes en 
zout en peper

Haal meer recepten op...