Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Varkensfilet in deeg met wilde paddestoelen & roomsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cognac, bospaddestoel, ijswater, knoflook, olijfolie, salie, schenkroom en varkensfilet
- Keuken:
- Fins
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aubergine, ciderazijn, citroen, gedroogde witte bonen, gerookte doorregen bacon, honing, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, koffieroom, kruiden, olie, parmezaanse kaas, peper, prei, tijm, ui, vlees, wortel, zeezout, zoete aardappel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: