Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Kalfslever met beignet van bloedworst en appel
- Ingrediënten:
- appel, bier, bloedworst, bloem, boter, droge witte wijn, ei, kalfsfond, kalfslever, olie, salie, sjalot en zelfrijzend bakmeel
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelschijfjes, appel, bier, bloedworst, bonen, bot, boter, champignon, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, geklaarde boter, gesmoorde vijgen, groentebouillon, kalfsfond, kalfsvlees, kippenbouillon, knoflook, kruiden, meel, olie, vlees, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: