Recept uit Mediterrane Odyssee:
Mechoui: gebraden lamsvlees met knoflook en komijn
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, komijnzaad, lamsschouder, milde paprikapoeder en zeezout
- Keuken:
- Marokkaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, gember, kikkererwten, komijnzaad, koriander, korianderzaad, kurkuma, limoen, olie, olijfolie, oregano, paprikapoeder, peper, peterselie, rode ui, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:
Lunch / bijgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Avondmaal uit Veg!:
Diner / bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Casa Moro:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine: