Recept uit Mediterrane Odyssee:
Mechoui: gebraden lamsvlees met knoflook en komijn
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, komijnzaad, lamsschouder, milde paprikapoeder en zeezout
- Keuken:
- Marokkaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, cayennepeper, citroen, citroensap, gerookt paprikapoeder, kikkererwten, komijnzaad, koriander, korianderzaad, olijfolie, oregano, paprika, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / voorgerecht uit Anatolië:
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Ontbijt uit Anatolië:
Recept van Oh my foodness:
Recept van Talk Nomz To Me:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Puur Eten 2:
Recept van Voedzaam & Snel:
Recept van Lekker Happen:
Recept van 88 Food:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Speisekammer: