Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
In de pan gebraden varkenslende in witte wijn met knoflook, venkel en rozemarijn
- Ingrediënten:
- boter, chardonnay, knoflook, laurier, olijfolie, rozemarijn, varkenslende, venkel en venkelzaad
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basterdsuiker, bloem, borlottibonen, boter, chardonnay, citroen, citroensap, citroenschil, culatello, droge witte wijn, knoflook, koolbladeren, laurier, olie, olijfolie, peper, salie, tijm, ui, venkel, venkelzaad, vlees, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok: