13 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: adukibonenazijnboterknoflooklauriermelkolijfolieoude balsamicoazijnparmezaanse kaaspeperpreiselderijspaghettitijmtomaattomatenpureeuivenkelworstenwijnwinterpeenwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Hertengebraad

Ingrediënten:
balsamicoazijn, barolo, bleekselderij, bloem, boter, hertenbotten, hertenfilet, knoflook, koffiebonen, olijfolie, prosciutto, pure chocolade, rode ui, rozemarijn, sinaasappel, wild, witte peperkorrels en wortel

Soort:
feestdagen
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:

Cinghiale in umido - Gestoofd wildzwijn

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, cayennepeper, knoflook, kruidnagel, olijfolie, rode wijn, rozemarijn, tomatenblokjes, ui, wildzwijnschouder en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit  - Gevogelte Zo veelzijdig!

Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:

Ganzenborstfilet met aardappel-tuinkerspuree en vlierbessensaus

Ingrediënten:
aardappelen, balsamicoazijn, boter, ganzenbotten, ganzenfond, gerookte ganzenborstfilets, jeneverbessen, komijnzaadjes, korianderzaadjes, kruidnagels, laurierbladeren, melk, nootmuskaat, olie, peper, peperkorrels, prei, rode wijn, room, rozemarijn, sausbinder, selderij, spitskool, suiker, tijm, tomatenpuree, tuinkers, uien, vlierbessen, vlierbessensap, witte wijn, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Geschmorte Kalbsbäckchen mit Barolo-Sauce, Stielmus und eingelegten Perlzwiebeln / Gesmoorde kalfswang met Barolosaus, raapstelen en ingelegde pareluien

Ingrediënten:
barolosaus, bleekselderij, geklaarde boter, ingelegde pareluitjes, kalfsfond, kalfswang, knoflook, korianderkorrels, laurier, maïzena, oude balsamicoazijn, peper, peperkorrels, pimentkorrels, raapstelen, rode wijn, rozemarijn, snijbiet, steranijs, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Balsamicosaus

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, lamsfond, laurier, olijfolie, oude balsamicoazijn, peper, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalotten, tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Pasta ragù

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bleekselderij, tomaat, knoflooktenen, olijfolie, peper, peperoncino, prei, rode wijn, rozemarijn, spaghetti, venkelworsten, wortel en zout

Een recept uit Ianna

Recept van Beginspiration:

Ragù alla bolognese

Ingrediënten:
balsamicoazijn, laurier, gedroogde oregano, gehakt, melk, olijfolie, gemalen chilipeper, bleekselderij, knoflook, tomaten, verse basilicum, verse rozemarijn, wijn, witte uien en wortels

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Pasta ragù

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bosuitjes, olijfolie, parmezaanse kaas, peperoncino, prei, rode wijn, spaghetti, bleekselderij, rozemarijn, knoflook, tomaat, venkelworsten en winterpeen

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Pasta ragù

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bosuitjes, olijfolie, parmezaanse kaas, peperoncino, prei, rode wijn, spaghetti, bleekselderij, rozemarijn, knoflook, tomaat, venkelworsten en winterpeen