Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Komkommersalade met yoghurt
- Ingrediënten:
- cayennepeper, citroensap, dille, komkommer, paprikapoeder, peterselie, witte wijnazijn, yoghurt, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- salade / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, citroen, dille, ei, garam masala, gemalen komijn, gember, griekse yoghurt, kippenbouillon, knoflook, komijnpoeder, komkommer, koriander, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode chilipeper, rode ui, ui, vruchtensap, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit de snelle keuken:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Recept uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Koude keuken:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Het Hummus kookboek:
Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: