7 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladerdeegbleekselderijbloembotercayennepeperchampagneazijnchinese koolcocktailtomatencognacdroge witte wijneidooiergroentebouillonkervelknoflookolijfoliepeperpeterselierode paprikasjalotslagroomwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Japanse fondue

Ingrediënten:
chinese kool, citroensap, daikonwortel, droge witte wijn, groentebouillon, japanse sojasaus, kastanjechampignons, lente ui, prei, rode paprika, shiitake, suiker, tahoe en wortel

Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:

Hummer mit Steinpilzen / Kreeft met eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, champagneazijn, citroensap, cocktailtomaten, cognac, dragon, eekhoorntjesbrood, knoflook, kreeft, olijfolie, paddenstoelen, peper, peterselie, schorseneren, sjalot, tomatenpuree, visfond, witte wijn, witte wijnazijn, wortel en zeezout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Kippenragout in pasteitje

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, citroensap, eidooier, kervel, kippenbouillon, kippenvlees, minipasteibakjes, nootmuskaat, peper, shiitake, slagroom, witte wijn, worcestershiresaus en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Rendezvous de Fruits de la Mer et du Bois - Afspraakje tussen de vruchten van de zee en uit het bos

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, cantharellen, cayennepeper, citroensap, coquilles, crème fraîche, droge witte wijn, ei, garnalen, gele stekelzwam, groentebouillon, grote sponszwam, inktvis, kippenbout, mosselen, oesterzwam, oranje-groene melkzwam, shii-takes, sjalot, voorjaarspronkridder, zalmfilet, zeeduivel, zout en zwavelzwam

Keuken:
Frans / Brits
Soort:
schaal- en schelpdieren / vis / paddenstoelen
Een recept uit  - Allerkerst

Diner / voorgerecht uit Allerkerst:

Shii-takesoep onder een bladerdeeghoedje

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, citroensap, eidooier, majoraan, peterselie, rode paprika, runderbouillon, shii-take, sjalot en witte wijn

Soort:
soep/bouillon / feestdagen
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Pastinaaksoep Met Paddenstoelen En Knoflookcroutons

Ingrediënten:
basilicum, boter, cantharellen, cayennepeper, chilivlokken, groentebouillon, olijfolie, paddenstoelen, pastinaak, peterselie, slagroom, stokbrood, knoflook, tijm, citroensap, trompettes de la mort, kruiden, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch