Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Mungbonenhummus met koriander
- Ingrediënten:
- cayennepeper, citroensap, gedroogde mungbonen, granaatappelpitten, koriander, nigellazaad, olijfolie, sinaasappel, tahin en tomaat
- Soort:
- peulvruchten
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, cayennepeper, gehakt, gemalen komijn, gember, kerstomaat, knoflook, komijn, komijnpoeder, korianderzaad, kurkuma, limoen, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, suiker, tomatenpuree, ui, vruchtensap, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Recept uit Melk & dadels:
Bijgerecht uit Allerlekkerst Zomer:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Buffet / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit Het Hummus kookboek:
Basisrecept uit Moro:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / lunch uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Bijgerecht uit Het Hummus kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken: