Basisrecept uit Deutsche Küche:
Witte basissaus
- Ingrediënten:
- beurre manie, boter, cayennepeper, citroensap, crème fraîche, droge vermout, droge witte wijn, gevogeltefond, laurier, room, sjalotten en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, crème fraîche, dragon, droge vermout, droge witte wijn, ei, eidooier, gevogeltefond, groentebouillon, knoflook, knolselderij, laurier, noilly prat, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg: