Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Marinade voor gebakken varkensvlees
- Ingrediënten:
- eiwit, lichte sojasaus, maïzena, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn en witte peper
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- marinade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bloem, donkere sojasaus, droge sherry, ei, eiwit, gember, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, nam pla, olie, rode paprika, sambal oelek, sesamzaad, suiker, tomaat, ui, varkensgehakt, water, witte peper, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit 101 ballen:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit NAJAT:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Duizenden1dag:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept van Food & Friends: