Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Op een kant gebakken zalm met tomaat
- Ingrediënten:
- boter, dille, knoflook, olie, peper, sjalot, vleestomaat, zalmfilet en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, citroen, citroensap, courgette, dille, gerookte zalm, groene paprika, kerstomaat, knoflook, komkommer, kruiden, laurierblad, olie, peterselie, pijnboompitten, prei, ricotta, rode ui, ui, vis, witte wijn, zalmfilet, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Violet kookt:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van 88 Food:
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:
Recept van Mr Ooier blogt:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie: