Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, eidooier, groentebouillon, laurier, lente-ui, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Ontbijt / lunch uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Ontbijt / diner uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit De kunst van het koken:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Ontbijt / diner uit De dikke vegetariër:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Lunch uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie: