Recept uit Toscane:
Bolognesesaus
- Ingrediënten:
- basilicum, half-om-halfgehakt, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode wijn, tijm, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui en water
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, citroensap, courgette, groente, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, oregano, peterselie, prei, rijst, specerijen, suiker, tomaat, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept van De Hippe Vegetarier: