Recept uit Wokken met Ming:
Vissoep met gevulde tofu
- Ingrediënten:
- eiwit, kervel, kippenbouillon, noedels, peper, selderij, tofu, vermicelli, visfilet, zetmeel en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bloem, boter, citroensap, eiwit, gember, knoflook, koriander, lichte sojasaus, maïzena, nootmuskaat, olie, paprika, prei, sesamolie, sherry, sojasaus, suiker, ui, water, witte peper, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Wokken met Ming:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht uit AH wereldkeukens China:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Lunch / avondmaal uit Noedels:
Diner / lunch / buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag: