Bijgerecht uit Plenty:
Zoete-aardappelparten en crème fraîche met citroengras
- Ingrediënten:
- citroengras, crème fraîche, gemalen korianderzaad, gember, koriander, limoen, olijfolie, rode chilipeper, zeezout en zoete aardappel
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, chilipeper, citroen, citroensap, cognac, ei, eidooier, knoflook, koriander, laurier, mayonaise, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, suiker, tomaat, ui, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Plenty:
Amuse / diner / voorgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Appels en peren:
Recept uit The big green egg book:
Ontbijt / diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: