Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, lente-ui, madeira, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, gruyère, kastanjechampignons, kippenbouillon, knoflook, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, tijm, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Miss Fromage:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / voorgerecht uit Het literaire eetboek:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.: