Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Gekookte champignons
- Ingrediënten:
- boter, champignons, citroensap, peper, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- garnituur / saus / vegetarisch / paddenstoelen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, lente-ui, maïzena, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, ui, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Lekker Happen:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Basisrecept uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept van Lekker Happen:
Recept van Talk Nomz To Me: