Recept uit Wild en gevogelte:
Saus met spekreepjes en champignons
- Ingrediënten:
- boter, champignons, gevogelteglace, magere room, sjalot, slagroom, spekreepjes, water, witte peper en witte wijn
- Soort:
- saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, maïzena, melk, olie, peterselie, prei, room, sjalot, tijm, ui, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine: