Diner / hoofdgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Geroosterde kip met citroen en kruiden
- Ingrediënten:
- boter, citroen, franse kwark, kip, kippenbouillon, laurierblad, peper, tijm, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, azijn, bleekselderij, boter, citroensap, droge witte wijn, kalfsfond, knoflook, korianderzaad, kruiden, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, rode kool, sjalot, specerijen, suiker, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Blik in de Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier: