14 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: agavesiroopamandelbasmatirijstcitroencitroensapfijne kristalsuikerfregolagaram masalagedroogde kikkererwtengedroogde muntgemberpoedergriekse yoghurtkaneelkikkererwtenknoflookkurkumamuntolijfoliepeperzoete aardappelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Kikkererwten, spinazie en zoete aardappels met honing

Ingrediënten:
boter, citroen, fijne kristalsuiker, gedroogde kikkererwten, gedroogde munt, gemalen komijnzaad, griekse yoghurt, honing, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, minispinazieblaadjes, olijfolie, tomaat in blik, tomatenpuree, ui, zoete aardappel, zout, zuiveringszout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Kikkererwten, spinazie en zoete aardappelen met honing

Ingrediënten:
boter, citroen, fijne kristalsuiker, gedroogde kikkererwten, gedroogde munt, gemalen komijnzaad, griekse yoghurt, honing, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, minispinazieblaadjes, olijfolie, tomaat in blik, tomatenpuree, ui, zoete aardappel, zout, zuiveringszout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Kwartel van de barbecue met mograbiahsalade

Ingrediënten:
bosui, boter, citroen, fregola, geelwortelpoeder, gemalen komijnzaad, gember, grof zeezout, honing, kaneel, kardemompeulen, knoflook, koriander, kwartel, milde rode chilipeper, mograbiah, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, pimentkorrels en zout

Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Rundvleestagine met pruimen

Ingrediënten:
blanke amandelen, boter, gedroogde pruimen, gemberpoeder, honing, kaneel, olijfolie, runderstoofvlees, saffraandraadjes, sesamzaad, ui, verse koriander, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / tajine
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Kipsalade à la Apicius - sala cattabia apiciana

Ingrediënten:
augurk, azijn, boter, citroensap, distelolie, gemberwortel, grahambrood, honing, kalfszwezerik, kippenborst, melk, pecorino, peper, pijnboompitten, selderij, sultana's, ui, verse citroenmelisse, verse koriander, verse munt, vloeibare honing, volkorenbrood, wijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Recept uit Minimania:

Hummuscups

Ingrediënten:
doperwten, gemalen komijn, boter, groente, harissa, honing, koriander, munt, olijfolie, peper, rijst, rode biet, sesamolie, sesampasta, sinaasappel, sojabonen, suiker, knoflook, knoflook, citroensap, zout, volkoren tarwemeel en wortels

Soort:
hartige hapjes / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Pastilla - Marokkaanse pastei

Ingrediënten:
amandelen, boter, ei, filodeeg, foelie, gehakt, honing, kaneel, kippendijen, koriander, kruidnagelpoeder, nootmuskaat, peper, poedersuiker, rode ui, saffraanpoeder en zout

Keuken:
Marokkaans
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Kwartel van de barbecue met mograbiahsalade

Ingrediënten:
bosui, boter, citroen, fregola, geelwortelpoeder, gemalen komijnzaad, gember, grof zeezout, honing, kaneel, kardemompeulen, knoflook, koriander, kwartel, milde rode chilipeper, mograbiah, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, pimentkorrels en zout

Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Wintergroenten van de bakplaat met Specerijenboter

Ingrediënten:
aardperen, brood, cayennepeper, feta, boter, griekse yoghurt, groenten, kaneelpoeder, knoflook, komijnpoeder, korianderpoeder, mosterdzaad, pastinaak, sinaasappels, honing, uien, venkelzaad, winterwortel, wortelgroenten, zoete aardappel, zout en zwarte peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vega Feest Van Nina Olsson: Regenboogcurrytafel

Ingrediënten:
agavesiroop, basmatirijst, hamburgers, citroensap, curry, garam masala, gemalen koriander, amandel, ghee, groentebouillon, rozijn, kikkererwten, komijn, komkommer, kurkuma, naan, naanbrood, plantaardig vet, plat brood, raita, sjalotjes, spinazie, spinazieblaadjes, knoflook, honing, kaneel, zout, verse koriander, water, yoghurt, zout, zwarte peper en zwart mosterdzaad

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Regenboogcurrytafel

Ingrediënten:
agavesiroop, basmatirijst, citroensap, garam masala, gemalen koriander, amandel, ghee, groentebouillon, rozijn, kikkererwten, komijn, komkommer, water, kurkuma, naan, pickles, plantaardig vet, sjalotjes, spinazieblaadjes, knoflook, honing, kaneel, zout, verse koriander, water, yoghurt, zout, zwarte peper en zwart mosterdzaad