Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Impepata di cozze - Mosselen met zwarte peper
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, knoflook, mosselen, olijfolie en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groentebouillon, knoflook, munt, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, rode ui, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / hoofdgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Recept uit Thuis bij Jamie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Snack of tussendoortje uit De Griekse keuken thuis:
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas: