84 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbotercitroensapdroge witte wijneieidooiergruyèrekippenbouillonknoflooklaurierlente-uimelknootmuskaatolieolijfoliepeperpeterseliepreiroomsjalottijmuiwitte wijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Champignon-kaastaart

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, eieren, gekookte ham, gerookt spek, gist, jonge kaas, melk, peper, room en zout

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Champignon-roomsaus

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, lente-ui, madeira, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Heektaart - torta delicata de merluzzo agli champignon

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, boter, boterdeeg, champignon, droge witte wijn, ei, gruyère, heekfilet, kabeljauwfilet, kruidnagel, peper, slagroom, ui, verse bladpeterselie, majoraan, verse tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vis
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Ris de veau à la financière - Gesmoorde zwezerik, gegarneerd met quenelles, truffels, champignons en olijven

Ingrediënten:
aromatische groenten, bloem, boter, bouchees, champignons, citroensap, eidooier, fond, gecanneleerde champignonhoedjes, groene olijven, kalfsfond, kalfsquenelles, kippenfond, kipquenelles, laurier, madeira sercial, melk, peper, quenelles uit blik, slagroom, smoorvocht van zwezerik, tijm, truffels uit blik, truffelvocht, vol-au-vent, wijn, witte peper, witte wijn, zout en zwezerik

Keuken:
Frans
Soort:
pastei / orgaanvlees
Haal meer recepten op...