Recept uit De kunst van het koken:
Geblancheerde spruiten met boter of room
- Ingrediënten:
- boter, slagroom, spruiten, tuinkruiden, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, kruiden, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, tuinkruiden, ui, water, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit De pastabijbel:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Jamie's dinners:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Ontbijt uit Lekkere recepten van het land:
Basisrecept uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit Sieb's proefschrift: