18 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebleekselderijbotercitroensapeidooierhamkaaskervelknoflookkruidenmelknootmuskaatolieolijfolieparmahamparmezaanse kaaspeperpeterselieroomkaasrunderbouillonslagroomtijmuizeezoutzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Duitse raviolikussentjes

Ingrediënten:
bloem, eieren, gezouten boter, kruiden, nootmuskaat, olijfolie, peper, pijnboompitten, rode uien, roomkaas, spekblokjes, knoflook en wilde spinazie

Keuken:
Duits
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Cannelloni met vleesvulling

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, cannellonipijpjes, ei, gehakt, gekookte ham, kruiden, knoflook, melk, mortadella, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, runderbouillon, ui, witte broodkruimels, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Kruidenschnitzels

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, kalfsschnitzel, margarine, paneermeel van muffin, parmezaanse kaas, peper, varkensschnitzel, verse bieslook, verse dragon, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kippenragout

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroen, eidooier, gevogeltebouillon, gevogelteglace, kalfsgehakt, kipfilet, kippengehakt, kruidnagel, laurier, lente-ui, nootmuskaat, parijse champignons, peterselie, slagroom, tijm, ui, varkensgehakt, wortelen, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Biefstuk tartaar in roomsaus met samengestelde boter

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroensap, dragon, ei, fond, kervel, knoflookboter, kruidenboter, mager rundvlees, merg, mosterdboter, niervet, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, peterselieboter, runderbouillon, sjalottenboter, slagroom, slakkenboter, spek, tijm, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Jolande Vos

Recept van Beproefd:

Clafoutis met voorjaarsgroenten & Pinot Blanc

Ingrediënten:
amandelen, bieslook, bloem, eieren, gerookte spekreepjes, ham, kaas, knoflook, little gem, melk, olijfolie, parmaham, parmezaanse kaas, peper, perzik, ricotta, rosé, sjalotjes, bleekselderij, tomaten, zalm, zomerfruit en zout

Een recept uit Jolande Vos

Recept van Beproefd:

Clafoutis met voorjaarsgroenten & Pinot Blanc

Ingrediënten:
amandelen, bieslook, bloem, eieren, gerookte spekreepjes, ham, kaas, knoflook, little gem, melk, olijfolie, parmaham, parmezaanse kaas, peper, perzik, ricotta, sjalotjes, bleekselderij, tomaten, zalm, zomerfruit en zout