Recept uit De pastabijbel:
Elicoidali met kaas en room
- Ingrediënten:
- boter, eierdooier, elicoidali, nootmuskaat, panna da cucina, parmezaanse kaas, ricotta, room, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, droge witte wijn, ei, eidooier, gekookte ham, groentebouillon, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Buffet / bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Basisrecept uit Rijst & risotto:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made zomer:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Recept uit De pastabijbel:
Diner uit De dikke vegetariër:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel: