Bouillon met paccheri, parmezaan, rucola en sobrasada

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 86 in Bouillon .

Gang:
voorgerecht
Soort:
soep/bouillon
Bereidingstijd:
32 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Cannelloni van knolselderij & truffel, gekonfijte kabeljauw en kreeft

Een recept uit delicious. magazine - 2015-12

Cannelloni van kreeft aardappel en pancetta in een kerstomatensausje

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Cannelloni uit Napoli

Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Pasta met snelle tomatensaus

delicious. magazine - 2010-01