15 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: boerenkoolbonenboterbouilloncannellinibonendroge rode wijngroene koolkaneelstokjekievitsbonenknoflooklaurierbladolijfoliepancettapennepeperpeterselierigatonirunderbouillontomatenpureeuiwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Heerlijke pasta met langzaam gebraden eend

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, boter, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, occhi di lupo, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, pijnboompitten, rode ui, rode wijn, rode-wijnazijn, rozemarijn, rozijnen, sinaasappel, tamme eend, tomaat in blik, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Gevulde minestrone

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bleekselderij, courgette, diepvrieserwtjes, doorregen spek, kippenbouillon, kippenpoten, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, stellette, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pastavierkantjes en doperwtjes in bouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, diepvrieserwtjes, kippenbouillon, lasagnavellen, ontbijtspek, pancetta, parmaham, parmezaanse kaas, peterselie, prosciutto crudo, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:

Minestra di fagioli - Bonensoep

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bouillon, knoflook, maccheroni, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, pecorino, penne, peterselie, rigatoni, tomaten, ui, witte bonen, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Pens op milanese wijze

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, bouillon, pens, grote witte bonen, laurier, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, peper, salie, tomaat, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Tagliatelle met bolognese saus

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge rode wijn, hamvet, kalfsgehakt, kippenbouillon, pancetta, parmezaanse kaas, peper, runderbouillon, rundergehakt, tagliatelle, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Stevig: Toscaanse bonensoep met kool

Ingrediënten:
bleekselderij, boerenkool, bonen, cannellinibonen, cavolo nero, coronabonen, extra vierge-olijfolie, groene kool, kievitsbonen, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, pancetta, parmezaanse kaas, savooiekool, spek, tomaten, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vlees: Pasta al saucijzenragù

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, droge rode wijn, extra vierge-olijfolie, italiaanse saucijsen, kaaskorst van parmezaanse kaas, kaneelstokje, kippenbouillon, laurierblad, nootmuskaat, parmezaanse kaas, penne, rigatoni, runderbouillon, rundergehakt, sinaasappelschil, tagliatelle, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, volle melk, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / boter en olie
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vlees: Pasta al ragù

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, droge rode wijn, extra vierge-olijfolie, kaaskorst van parmezaanse kaas, kaneelstokje, kippenbouillon, laurierblad, nootmuskaat, parmezaanse kaas, penne, rigatoni, runderbouillon, rundergehakt, sinaasappelschil, tagliatelle, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, volle melk, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / boter en olie
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Ribollita

Ingrediënten:
bleekselderij, boerenkool, bonen, cannellinibonen, cavolo nero, coronabonen, croutons, extra vierge-olijfolie, groene kool, kievitsbonen, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, pancetta, parmezaanse kaas, savooiekool, spek, tomaten, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Pasta e fagioli

Ingrediënten:
bleekselderij, boerenkool, bonen, cannellinibonen, cavolo nero, coronabonen, ditalini, extra vierge-olijfolie, groene kool, kievitsbonen, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, pancetta, parmezaanse kaas, savooiekool, spek, tomaten, tubetti, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Lasagne alla Bolognese

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, bloem, bouillon, champignons, droge witte wijn, knoflook, lasagnevellen, mager gehakt, margarine, melk, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, tomatenpuree, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / ovenschotel
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Minestronesoep Met Boerenkoolchips Of Gefrituurde Salie

Ingrediënten:
boerenkoolbladeren, cannellinibonen, droge witte wijn, tomaat, gerookt spek, laurierblaadje, kippenbouillon, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pasta, salie, bleekselderij, strozzapreti, knoflook, tomatenpuree, wortel en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan Monday: Japanse curry

Ingrediënten:
aubergine, banaan, bloem, bouillon, chilipoeder, courgette, curry, currysaus, eieren, garam masala, groentebouillon, groenten, ingelegde ui, kerriepoeder, knoflook, kokosolie, maïzena, paneermeel, paprika, pasta, peper, radijs, rode paprika, rode ui, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, specerijen, sushirijst, tomatenpuree, vlees, water, waterkers, wortel, zeezout, 
zout en peper en zuivel