Recept uit De Smaakbijbel:
Bagna cauda
- Ingrediënten:
- ansjovisfilet, bleekselderij, bloemkool, boter, brood, knoflook, olijfolie en venkel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, bouillon, ciabatta, citroen, citroensap, dressing, eidooier, groente, groentebouillon, honing, komkommer, olie, olijfolie, paprika, pastinaak, peper, radijs, room, ui, venkel, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2: