Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, bouillon, ei, gember, groene paprika, honing, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, oestersaus, olie, peper, plantaardige olie, rijstazijn, sesamolie, srirachasaus, suiker, tarwebloem, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zuur:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Recept van Duizenden1dag:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept van De Hippe Vegetarier: