Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Sint-jakobsvruchten gestoomd met sojasaus
- Ingrediënten:
- bosui, lichte sojasaus, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, sint-jakobsschelp, suiker en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bruine suiker, cayennepeper, chilipeper, chilisaus, droge sherry, gember, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, limoensap, maïzena, olie, peper, plantaardige olie, rijstwijn, sesamolie, sesamzaad, suiker, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Wokken met Ming:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Buffet uit Wrap 'n roll:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:
Recept uit Pannenkoeken:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch: