21 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebouillonbroccolicourgetteeifruitgemberknoflookkorianderlente-uilichte sojasauslimoenmirinnoedelsolieplantaardige oliesesamolietofuwaterzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gesmoorde tofoe met aubergine en shiitake

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, chilipasta, donkere sesamolie, gemberwortel, groentebouillon, knoflook, koriander, lente ui, peper, sesamzaad, shiitake, sojasaus, tofu en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Roergebakken rijst met groenten

Ingrediënten:
arachideolie, broccoli, bruine basmatirijst, citroenrasp, courgette, geklaarde boter, groentebouillon, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, sesamolie, shiitake, gember en wortel

Keuken:
Aziatisch
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:

Sobanoedelsoep met shii-takes en tofoe

Ingrediënten:
aubergine, bloem, gembersap, groentebouillon, lente-ui, mirin, pindaolie, shii-take, shoyoe, sobanoedels, tofu, witte miso, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Ontbijt / brunch uit Nieuw vegetarisch koken:

Japanse omelet

Ingrediënten:
beleg naar keuze, ei, groentebouillon, lichte sojasaus, mirin, plantaardige olie en shiitake

Keuken:
Japans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte tofoe met shiitakes

Ingrediënten:
arachideolie, gele paprika, gemberwortel, groene paprika, groentebouillon, knoflook, lente ui, neutrale olie, paddenstoelen, rode paprika, sake, shaoxingwijn, sherry, shiitake, sojasaus, tofu, ui, water en witte wijn

Keuken:
Aziatisch / Japans
Soort:
vegan / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Marijke Sterk, Mieke van Laarhoven en Tal Maes - AH wereldkeukens  China

Diner / voorgerecht uit AH wereldkeukens China:

Paddestoelensoep met mihoen

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, gemberwortel, groentebouillon, knoflook, knoflookbieslook, lichte sojasaus, mihoen, olie, shii-take en zwarte peperkorrels

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Aziatiasche groentesschotel

Ingrediënten:
chilivlokken, edamamebonen, gember, geroosterde en gezouten pindas, groentebouillon, lente-ui, mirin, olie, pak choy, rietsuiker, rode paprika, shiitake en sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Makreelfilet gelakt in kabayakisaus

Ingrediënten:
donkere basterdsuiker, gemberwortel, groentebouillon, knoflook, lente-ui, maïzena, makreelfilet, mirin, noedels, olie, paddenstoelenbouillon, sake, sesamzaad, shiitake, sojasaus, somen en wilde spinazie

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Udonnoedelsoep met kip & groenten recept - Food and Friends

Ingrediënten:
babypaksoi, broccoli, gemberwortel, kipfilet, knoflook, lente-ui, groentebouillon, limoen, mirin, plantaardige olie, roosjes, shiitakes, sojabonenpasta, sojasaus, sesamolie, udonnoedels, versgemalen zwarte peper, witte miso, wortels, zeezout, zoete rijstwijn en zout

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Udonnoedelsoep met kip & groenten

Ingrediënten:
babypaksoi, broccoli, gemberwortel, kipfilet, knoflook, lente-ui, groentebouillon, limoen, mirin, plantaardige olie, roosjes, shiitakes, sojabonenpasta, sojasaus, sesamolie, udonnoedels, versgemalen zwarte peper, witte miso, wortels, zeezout, zoete rijstwijn en zout

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Scherpzure edemame met groente

Ingrediënten:
arachideolie, asperges, bleekselderij, broccoli, chilipeper, daikon, droge sherry, edamamebonen, gefermenteerde zwarte bonen, gemberwortel, groentebouillon, honing, knoflook, kool, neutrale olie, paddenstoelen, paksoi, paprika, peultjes, rijstazijn, shaoxingwijn, sojasaus, sperziebonen, suiker, winterwortel en wittewijnazijn

Keuken:
Aziatisch
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Hete en zure soep uit Sichuan

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, ei, gedroogde chinese champignons, gouden naalden, heldere bouillon, koriander, lichte sojasaus, mager varkensvlees, marinade voor varkensvlees, olie, peterselie, rijstazijn, sesamolie, suiker, tahoe, water, witte wijnazijn, wolkenoren, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegetarische Tom Kha soep

Ingrediënten:
bouillon, champignons, citroengras, courgette, fruit, gember, groentebouillon, groenten, kastanjechampignons, kip, knoflook, kokosmelk, lente ui, lente-ui, lente uitjes, limoen, limoenblaadjes, olie, paddenstoelen, peper en zout, rode peper, rood pepertje, sojasaus, knoflook, ui en gember

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Japanse keuken: Kotteri-groenteramen

Ingrediënten:
aubergine, bosui, bosuitjes, bouillon, chiliolie, eieren, fruit, gedroogde paddenstoelen, gember, sesamzaad, groentebouillon, groenten, water, knoflook, water, maïs, maïskorrels, noedels, olie, paddenstoelen, paddenstoelenbouillon, sesamzaad, sojasaus, spinazie, tofu, water, waterspinazie en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Diy Trend: Vegan Ramen Met Paddenstoelenbouillon

Ingrediënten:
asperges, bimi, bosuitjes, bouillon, broccoli, chili-olie, gember, courgette, gedroogde paddenstoelen, paddestoel, groenten, hete saus, hoisinsaus, kombu, noedels, nori, olie, paddenstoelen, paddenstoelenbouillon, shiitakes, sojasaus, tofu en water