Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Slasaus met eieren
- Ingrediënten:
- azijn, citroensap, ei, knoflook, mosterdpoeder, olie, peper, sjalot, suiker en zout
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, blanke azijn, boter, bruine basterdsuiker, groene kool, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, kool, limoensap, olie, peper, pindakaas, sambal oelek, slablad, spitskool, taugé, tomaat, trassi, ui, water, witte kool, zoete indonesische sojasaus, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: