Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Duifjes met erwten en dragon
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, dragon, duiven, erwten, magere room, sjalot, slagroom, witte wijn, zout en zwarte peper
- Soort:
- wild en gevogelte / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroenmelisse, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, kervel, kip, kippenbouillon, laurier, melk, nootmuskaat, olie, peterselie, room, runderbouillon, tijm, ui, water, waterkers, witte peper, wortel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: