Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Sint-jakobsvruchten gestoomd met sojasaus
- Ingrediënten:
- bosui, lichte sojasaus, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, sint-jakobsschelp, suiker en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Recept uit Bartje Boemboe:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Recept uit Pannenkoeken:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken: