14 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelaardappelpureeamarettoazijnbaileysbaking sodabakpoederbelegen goudse kaasbergkaasbieslookbloemboterdroge witte wijneieiwitkaneelknoflookkristalsuikermelkpeperpoedersuikerslagroomwaterwitbroodwitte peperwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Diner / lunch / buffet / nagerecht uit Love your lunch:

Klassieke New Yorkse cheesecake

Ingrediënten:
baking soda, biscuitjes, citroenen, citroensap, donkerbruine basterdsuiker, boter, ei, kaneelpoeder, kristalsuiker, nootmuskaat, pimentpoeder, roomkaas, tarwebloem, vanille-extract en zure room

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Hollandse kaasfondue

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, citroensap, jenever, knoflook, maïzena, nootmuskaat, oude goudse kaas, slagroom, suiker, witbrood, witte peper en witte wijn

Keuken:
Hollands
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Gekruide pompoenmousse met citroenroom

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, citroenschil, eiwit, ingelegde gember, gemalen anijs, nootmuskaat, poedergelatine, pompoen uit blik, slagroom, suiker, wijnsteenzuur en zout

Soort:
schuim/mousse/gelei / fruit
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / lunch / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Kastanjesoep met saliemuisjes

Ingrediënten:
bouillon, citroensap, droge witte wijn, bloem, boter, nootmuskaat, peper, poedersuiker, prei, salieblaadjes, sjalotje, slagroom, tamme kastanjes, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Tortellini met pompoen

Ingrediënten:
amaretti, azijn, bigarreaux, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, gedroogde abrikozen, gedroogde peer, geel mosterdpoeder, gember, margarine, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, pompoen, slagroom, suiker, sukade, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kikkererwtensoep met gnocchi van kikkererwten en ricotta

Ingrediënten:
bloem, chilipeper, chilipoeder, citroen, citroensap, garam masala, geleisuiker speciaal, gemberwortel, kikkererwten, knoflook, kokosmelk, komijnpoeder, komijnzaad, koriander, mosterdzaad, neutrale olie, nootmuskaat, oregano, peper, ricotta, room, tahin, tomaten, ui en zout

Keuken:
Indiaas / Italiaans
Soort:
soep/bouillon / peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

18+ cocktails voor Kerst

Ingrediënten:
amaretto, baileys, cacao poeder, chocolade, chocolademelk, citroensap, eiwit, espresso, grenadine, ijs, ijsklontjes, sinaasappelsap, kers, likeur, limoensap, limoncello, nootmuskaat, prosecco, rood fruit, rozemarijn, siroop, slagroom, suiker, vanille, verse tijm en water