Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, kaneel, knoflook, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundergehakt, specerijen, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair: