Recept uit Koken voor elke dag:
Kalfsfricassee
- Ingrediënten:
- bloem, bouillon, champignons, citroen, eierdooier, gehakt, kalfsstoofvlees, laurier, nootmuskaat, peper, tijm, vetstof en zout
- Soort:
- vlees / kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, blanke kippenbouillon, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, champignons à blanc, citroensap, droge witte wijn, eidooier, geglaceerde witte uitjes, kip, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olie, peterselie, slagroom, specerijen, ui, witte peper, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: