57 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideolieauberginebasilicumboterbouilloncitroensapgaram masalagefermenteerde zwarte bonengroentekaneelkerriekokosmelkkorianderlente-uiolieolijfolieoreganopepersjalotsojasaussperziebonensuikertomatenpureeuiwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner uit Koken met Sylvia Witteman:

Bruine bonen met rijst

Ingrediënten:
bladselderij, bouillonblokjes, bruine bonen uit pot, gember, gemberpoeder, ketchup, kip, knoflook, madame jeanette peper, olie, rijst, suiker, tomatenpuree, ui, zoutvlees en zuurkoolspek

Keuken:
Surinaams
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gebratenes Doradenfilet auf Bohnengemüse mit Sardellen-Kapernjoghurt / Gebakken goudbrasemfilet op bonen met ansjovis-kappertjesyoghurt

Ingrediënten:
ansjovis uit blik, boter, chilipoeder, citroenrasp, citroensap, dijonmosterd, dragon, gedroogd bonenkruid, gember, goudbrasemfilet, griekse yoghurt, groentebouillon, kappertjes, knoflook, laurier, natron, olijfolie, orientaalse groente- em soepkruiden, peper, peterselie, pimentkorrels, sinaasappelrasp, suiker, tomaat, ui, zout en zwarte oogbonen

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
vis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tempeh goulash

Ingrediënten:
chilipepervlokken, druivenpitolie, gefermenteerde zwarte bonen, gember, groentebouillon, knoflook, knapperige tempehkruim, maïsolie, paksoi, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tofu met paksoy goulash

Ingrediënten:
chilipepervlokken, druivenpitolie, gefermenteerde zwarte bonen, gember, groentebouillon, knoflook, maïsolie, paksoi, stevige tofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Mungboon soep

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, druivenpitolie, fenegriekzaad, gedroogde rode chilipeper, gember, groentebouillon, knoflook, komijnzaad, lente-ui, maïsolie, mungbonen, stevige tofu, zijdetofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Scherpzure edemame met tofu

Ingrediënten:
arachideolie, chilipeper, droge sherry, edamamebonen, gefermenteerde zwarte bonen, gemberwortel, groentebouillon, honing, knoflook, neutrale olie, rijstazijn, shaoxingwijn, sojasaus, suiker, tofu en wittewijnazijn

Keuken:
Aziatisch
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Pittige Dahl

Ingrediënten:
agavesiroop, arachideolie, baksoda, gember, ghee, groentebouillon, honing, knoflook, komijnzaad, koriander, kurkuma, mosterdzaad, mung dal, sjalot en spaanse peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegan / eenpansgerecht
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Mungboon soep met tomaat

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, druivenpitolie, fenegriekzaad, gedroogde rode chilipeper, gember, groentebouillon, knoflook, komijnzaad, lente-ui, maïsolie, mungbonen, stevige tofu, tomaat, zijdetofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:

Weißes Chili non Carne / Witte chili zonder vlees

Ingrediënten:
citroengras, citroensap, galanga, gember, groene chilipeper, groentebouillon, knoflook, kokosmelk, komijn, koriander, Maïs uit blik, olie, stevige tofu, suiker, ui, witte bonen uit blik, witte puntpaprika, witte wijn en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Mango Curry

Ingrediënten:
bruine rijst, courgette, gember, groentebouillon, knoflook, kokosmelk, kokosolie, limoensap, mango, paprika, rode currypasta, sojasaus, sperziebonen, tofu en ui

Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Zoete aardappel soep - Lovemyfood.nl

Ingrediënten:
chilivlokken, citroen, citroensap, currypoeder, extra vierge olijfolie, gedroogde koriander, gember, groentebouillon, ui, kurkuma, vruchtensap, knoflook, verse koriander, winterwortel, witte bonen en zoete aardappels

Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Zoete aardappel soep

Ingrediënten:
chilivlokken, citroen, citroensap, currypoeder, extra vierge olijfolie, gedroogde koriander, gember, groentebouillon, ui, kurkuma, vruchtensap, knoflook, verse koriander, winterwortel, witte bonen en zoete aardappels

Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Zoete aardappel soep

Ingrediënten:
witte bonen, chilivlokken, currypoeder, extra vierge olijfolie, gember, gedroogde koriander, groentebouillon, ui, knoflook, koriander, kurkuma, winterpeen, citroensap, verse koriander, verse koriander extra vierge olijfolie en citroensap en zoete aardappel

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Bulgurpilav met sperziebonen en sojasaus

Ingrediënten:
boter, bulgur, gember, groentebouillon, knoflook, olijfolie, peper, sesamolie, sojasaus, sperziebonen, tarwe, tomatenpuree en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch / couscous
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Roerbak van winter- en lentekolen

Ingrediënten:
ei, gember, groente, groentebouillon, knoflook, lente-ui, olie, rodekool, rode ui, witte kool, zout en zwarte peper

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Nigel Slater - Greenfeast 50x snel & vega

Diner / voorgerecht uit Greenfeast 50x snel & vega:

Soep van groene groenten

Ingrediënten:
arachideolie, asperges, citroengras, doperwten, geelwortelpoeder, gemberwortel, groene chilipeper, groentebouillon, knoflook, kokosmelk, koriandersteeltjes, korianderzaad, limoensap, sojasaus, suiker, tuinbonen, vissaus vegetarisch, voorjaarskool en witte peperkorrels

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Mo Po-edemame met tofu

Ingrediënten:
arachideolie, chilipeper, edamamebonen, gemberwortel, groentebouillon, honing, knoflook, lente ui, neutrale olie, silken tofu, sojasaus, suiker, tofu, wittewijnazijn en zijdentofu

Keuken:
Aziatisch
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Haal meer recepten op...